دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۰
مراسم گرامی‌داشت شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین در کاشان برگزار شد

حوزه/ مراسم گرامی‌داشت شهدای جبهه مقاومت، شهیدان سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی‌الدین، رهبران برجسته حزب‌الله لبنان، همزمان با تشییع پیکر مطهر این شهیدان در مسجد صفاری کاشان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، مراسم گرامی‌داشت شهدای جبهه مقاومت، شهیدان سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی‌الدین، رهبران برجسته حزب‌الله لبنان، همزمان با تشییع پیکر مطهر این شهیدان، در مسجد صفاری کاشان برگزار شد.

این مراسم پس از اقامه نماز مغرب و عشاء با حضور نماینده ولی فقیه در کاشان ،سرپرست و معاونین حوزه علمیه کاشان، روحانیون، فرماندار، مسئولین ، خانواده معظم شهدا ، فرماندهان نظامی و انتظامی، اعضای شورای اسلامی شهر، فرماندهان دوران دفاع مقدس ، بسیجیان ، ایثارگران، و جمعی از مردم انقلابی و شهید پرور دارالمومنین کاشان آغاز شد

ذاکر اهل‌بیت(ع)، حاج محسن افشاری در بخشی از این مراسم به ذکر مصائب اهل‌بیت و نوحه‌خوانی پرداخت. همچنین غلامزاده بوجاری، کارشناس ارشد مطالعات منطقه‌ای، با اشاره به رشادت‌ها و جانفشانی‌های شهدای مقاومت، بر تداوم راه آنان در مقابله با استکبار جهانی تأکید کرد.

گفتنی است، شرکت کنندگان در این مراسم ضمن حمایت قاطع از جبهه مقاومت و حزب الله لبنان با مشت های گره خورده با سردادن شعار مرگ برامریکا و مرگ بر اسرائیل انزجار خود را از رژیم کودک کش صهیونیست اعلام نمودند .

انتهای پیام./

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha